ZigaForm version 5.7.1

Solcellerens

Vinduespudser - Har du beskidte vinduer?

Vi kører faste intervalle hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Vi kører i det meste af Sønderjylland.

Vi er miljøvenlige

Vi bruge kun kemikalie-frie produkter. Vi går meget op i, at både arbejdet for vores medarbejdere, og resultatet for vores kunder er miljøvenligt. Vi passer derfor godt på vores jordklode.

Høj kvalitet

Vi har det bedste udstyr på markedet, som sikrer at vi kan levere den højeste kvalitet, når vi snakker afrensning og rengøringsopgaver af din ejendom. Til glæde og til gavn for dig.

God kundetilfredshed

Vi arbejder meget med vores kundetilfredshed. Vi sørger for at holde vores kunde orienterede om hvornår vi kommer, og følger op på om resultatet er som de har forventet.

Vi renser vinduer med rent vand - intet andet.

Ja det lyder utroligt, men pga. vores topmoderne rengøringsudstyr, kan vi rense dine vinduer helt uden rengøringsmidler og kemikalier.

  • Ingen kalk og striber på vinduer og karme.
  • Godt for naturen og for dig.
  • Hurtig og effektiv rengøring.
  • Gummilister holder sig smidige længere.
Se hvordan vi gør i videoen

BESTIL VINDUESPUDSNING HER

[product_page id=”2739″]

Din lokal vinduespuder er klar

Lad os bare indrømme det – Vi kender det alle sammen! Vinduerne er beskidte og trænger til en vinduespudser. Men vi orker det ikke. Det er koldt udenfor, der er trafikfilm på vinduerne og hvordan undgår jeg striber?

Vi kan finde på mange undskyldninger for at undgå, at pudse vinduer – og derfor skal du have en professionel til det. Det koster langt mindre end de fleste tror, og du vil blive overrasket over hvor glad du bliver for rene vinduer.

Hos Krusells Multiservice har vi et godt tilbud på vinduesvask – og bestemmer selv hvor ofte du vil have vasket dem. Du behøver ikke være hjemme, når vi kommer og vask

Vinduespudser i området

Vi kører dagligt rundt i Sønderjylland – og kommer jævnligt forbi Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Tinglev, Løgumkloster, Tønder og Rødekro. Vi kører også gerne udenfor området – bare spørg os. Vi tilbyder også naborabat, så hvis I er flere i samme område der ønsker at få pudset vinduer, så kan i bestille vinduespudser fra Krusells og få en god rabat – helt op til 15% procent.

Vi tilbyder vinduespudsning til både private, institutioner og forretninger – kontakt os og få et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker afvask eller pudsning af større bygninger og vinduer. Vi har moderne udstyr til at klare vinduespudsning og vinduespolering af større skoler, bygninger eller andre store glaspartier.

Hos Krusells Multiservice er vi også eksperter i Algebehandling af tag og Fliserens. Se mere om vores services i menuen.

Moderne vinduespudser

Hos Krusells Multiservice har vi investeret i det bedste og nyeste udstyr til vores vinduespudser. Udstyret sikrer de bedste arbejdsforhold og den højeste kvalitet. Vi garanterer rene vinduer, rene og afvaskede karme og døre – og selvfølgelig uden striber! Hver gang!

Vi bruger kun 100% rent og opvarmet vand, som inden brug bliver renset for urenheder med moderne teknologi. På dén måde kan vi vaske og pudse dine vinduer flotte og fine – hver eneste gang.

Når vores vinduespudser er i gang, vasker han selvfølgelig også døre og karme – uden ekstra betaling og beregning.

Vinduespudser – gør det selv?

Kontakt os gerne, hvis du selv vil i gang med at vaske eller pudse dine vinduer. Vi giver gerne gode råd. Men da det kan være dyrt at købe det moderne vinduespudser-udstyr tilbyder vi også gerne at ordne vinduespudsningen for dig.

Det rigtige udstyr er vigtigt for et godt og færdigt arbejde. Men vores vinduespudser-erfaring betyder rene vinduer og afvaskede karme – med tilfredshed – hver gang! Vi bruger tid på at vaske og blødgøre meget beskidte vinduer og får altid vinduer og glaspartier helt rene.

Hvis du selv ønsker at pudse vinduerne, så skal du være særligt opmærksom på afvaskningen og aftørringen af vinduerne. Dette arbejde er afgørende for om du har striber bagefter. Hos Krusells Multiservice vasker og pudser vi vinduer med professionelt værktøj, som pudser uden striber.

 

BEMÆRK: Ikke alle vinduesrammer kan tåle alle sæber, så undersøg inden afvaskning, hvilken type sæbe du skal bruge. På dén måde undgår du at ødelægge dine vinduesrammer. På samme måde skal du være opmærksom på børsten du bruger. Ofte er de børster af lav kvalitet lavet af hårdere materiale, der slider hårdt på glas og vinduer. Er du i tvivl, så spørg en professionel.

Hvordan pudser vi vinduer, rigtigt?

Den store hemmelighed til rene og pudsede vinduer ligger hovedsageligt i teknik, udstyr og det rene vand. Ved almindelig vinduespudsning, genbruger du vandet til flere vinduer. Derfor er det nødvendigt med en god skraber, der kan fjerne det beskidte vand fra vinduet.

Med vores moderne udstyr og vinduespudsning – foregår afvask og pudsning altid med 100% rent opvarmet vand og derfor er det ikke nødvendigt at skrabe efter. Snavset fra de beskidte vinduer løber nemlig fra og væk fra vinduet og bliver skyllet med rent vand i samme proces. Det giver ingen striber når det tørrer op – med garanti!

5
Paneler
Total DKK

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker til tilbud på flere ydelser.