ZigaForm version 5.7.1

FliserensBESTIL EN GRATIS FLISERENS-PRØVE

Vi kommer ud og renser en kvadratmeter gratis, så du kan se resultatet inden du bestiller.Fliserens og gamle fliser

Hvis du har grimme fliser eller er ramt af flisepest skal du have det fjernet. Flisepest og alger på fliserne æder sig langsomt ind i flisen og den nedbrydes. Med en fliserens af Sydjysk Service får du flotte fliser, som var de nye – og med imprægnering holder de i mange år endnu. Får du lavet fliserens og imprægnering af Sydjysk Service er det oven i købet miljøvenligt.

BRONZE PAKKEN

+ Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.

Kun 35.- pr. m2.
(Min. 50 m2)

BESTIL TILBUD

SØLV PAKKEN

+ Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.
+ Grundig fliserens. Udførers med maskine.

Kun 50.- pr. m2.
(Min. 50 m2)

BESTIL TILBUD

GULD PAKKEN

+ Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.
+ Grundig fliserens. Udførers med maskine.
+ Imprægnering af fliserne. Modvirker algevækst.

72.- pr. m2. TILBUD: kun 45,- pr. m2.
(Min. 50 m2)

BESTIL TILBUD

Fire gode grunde til fliserens

Miljøet skånes, når byggematerialerne vedligeholdes jævnligt i stedet for at blive skiftet ud før tid. Der anvendes et miljø-venligt algemiddel som er biologisk nedbrudte efter 2 døgn.

  • Gamle og grimme fliser bliver som nye
  • Professionel fliserens er billigere end at lægge nye fliser
  • Godt selvær hjemme i din egen have
  • Længere holdbarhed på fliserne

Your Image

BESTIL EN GRATIS FLISERENS-PRØVE

Har du spørgsmål til vores vinduespudser eller ønsker du et tilbud – så kontakt os her.

Contact Form Demo

Fliserens der holder i mange år

Vi kender jo alle problemet med at vi trænger til at få renset fliserne. Fliserne udenfor er ramt af mos og alger, der lynhurtigt sætter sig fast på fliserne, så de får grønne og grimme. Undgå at skure på fliserne med hårdføre redskaber. Dine fliser bliver ødelagt og problemet bliver endnu værre og grimmere med tiden.

Opfrisk dine gamle havefliser

Der findes en effektiv og holdbar metode til, at komme af med både grimme alger, mos og flisepest. Hvis du bestiller en fliserens fra Sydjysk Service, får du besøg af en professionel, der med det nyeste og mest miljørigtige udstyr, renser og beskytter dine fliser i mange år.

En fliserens foregår ved at alger, mos og flisepest blødgøres med sæbevand. Herefter renses fliserne ved højt tryk med meget varmt vand. Vi bruger professionelt udstyr, der køres henover dine fliser. Flere dyser på fliserenseren sprøjter flere hundrede liter vand ud – med så stort tryk, at flisepest og alger nedbrydes.

Det høje og præcise tryk gør, at det kun er overfladen der behandles og samtidigt at flisen beholder sin stærke struktur.

Husk, at du altid kan bestille en fliserens-prøve, hvor vi kommer ud og viser hvordan dine fliser kan komme til at se ud. Så ser du resultatet, inden du bestiller og betaler noget.

Skriv til os via linket i bunden af siden, for at bestille en gratis fliserens, for at se hvor flotte dine fliser kan blive inden du bestiller.

Fliserens uden gift

Når du får udført en fliserens af en professionel, bliver det gjort uden giftstoffer og andre kemikalier. Det er slet ikke nødvendigt. Så stil krav, så din haves flora ikke bliver ødelagt.

Når vi renser dine fliser, får du ikke kun gjort dine fliser pænere. Du forbedrer også styrken i dine sten. Det er bestemt ikke sundt for dine fliser, hvis de er ramt af alge-, mos- eller pestangreb. Efter en professionel fliserens anbefaler vi at du får imprægneret fliserne, så de står bedre imod fremtidige angreb.

Hvor kører du og ordner fliser?

Sydjysk Service kommer gerne og laver fliserens på dine fliser – og selvom vi primært kører i hele Sønderjylland – er du altid velkommen til at kontakte os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan det være at vi kan henvise dig til en af dine lokale eksperter.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker til tilbud på flere ydelser.